Ana Sayfa » » Oyun Bilgisayarında Olması Gereken Programlar

Oyun Bilgisayarında Olması Gereken Programlar

Yazar Unknown on 16 Mart 2014 Pazar | 04:38

Oyun Bilgisayarı

Bilgisayarda oyun oynamayı seven çoğu kişinin karşılaştığı bir çok sorun var. Oyunun açılmaması veya oyundaki kasma problemlerini buna örnek gösterebiliriz. Bu sorunlardan bana göre en kötü olanı, büyük bir hevesle yüklediğiniz oyunun açılmaması. Sanırım çoğu kullanıcının da bu sorun yüzünden bayağı morali bozuluyordur.

İşte oyun oynarken yada oynamaya hazırlanırken karşılaşan sorunlar ve hatta oyun bilgisayarlarında olması gereken programları sizin için inceleyeceğiz. Bunlara ek başka programlar gerekebilir. Fakat en azından bu programlar da iyi bir şekilde oyun oynamanız için gerekli.
İlk olarak PowerISO ile başlayalım. İnternetten indirdiğiniz ISO, BIN gibi uzantılara sahip dosyaları bu program yardımı ile açabilirsiniz. 8 taneye kadar hızlı bir biçimde sanal sürücü oluşturmanızı sağlayan bu program ile, dosyalar üzerinde format dönüştürme de yapabilirsiniz.
Deneme sürümünde, deneme süresi sınırsız olsa da 300 MB boyutuna kadar işlem yapmanıza izin veriyor.
Benim de kullandığım Game Booster programı, oyunlarda yaşanan yavaşlamalar veya donmaları azaltmanızı sağlıyor. Windows Görev Yöneticisi’nden çalışmaya devam eden ve oyun oynarken arkaplanda çalışmasına gerek olmayan uygulamaları kapatabilir, daha sonra bu program ile oyunda yaşanan donma ve yavaşlama sorunlarını çözebilirsiniz.
Türkçe dil desteği de bulunan programı, başlığa tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Yalnızca oyun oynarken değil, bilgisayarınızda kullandığınız uygulamaların da ekran görüntüsü video olarak kaydetmenizi sağlayan bu program ile, ayrıca tek tuşla ekran görüntüsü aldıktan sonra anında istediğiniz isimde kaydedebiliyorsunuz. Saniyede 120 kare (FPS) kaydeden program, 2560×1600 üstü çözünürlükteki ekranlara da uyumlu.
Ücretli olan programın deneme sürümünde 30 saniye video kaydedebiliyorsunuz. Programın çalışması için bilgisayarınızda DirectX 9 veya 10 yüklü olmalı.
Son olarak TeamSpeak Client programını inceleyeceğiz. Online oyunseverlerin toplu sohbet ettikleri en popüler programlardan birisi. Program ile sunucu yaratabilir yada bulunan sunuculara bağlanabilirsiniz. Dilerseniz sohbet odası oluşturabilir, oluşturduğunuz sohbet odasına şifre koyabilirsiniz.
İngilizce dil desteğine sahip olan programı, başlığına tıklayarak indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder





Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Bysamo12 | Oyun,Program,Sinema Ve Daha Fazlası - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..