Ana Sayfa » » Samsung'un Metal Gövdeli Telefonu Galaxy F Olucak!

Samsung'un Metal Gövdeli Telefonu Galaxy F Olucak!

Yazar Unknown on 29 Ocak 2014 Çarşamba | 03:19

galaxyf

Galaxy S3, S4 ve şimdi de Galaxy S5 için metal kasa iddiaları dillendiriliyor. Bu konuda açıkçası henüz netleşmeyen detaylar mevcut, bazı kaynaklar bu defa Galaxy S serisinde metal kasa kullanımının başlayacağını iddia ederken, uzak doğulu kaynakların büyük bölümü ise metal kasa kullanımını mümkün görmüyor. Yine uzak doğudan Güney Kore kaynaklı ETNews metal kasa kullanımına ilişkin yeni bir rapor yayınladı. Habere göre Samsung önümüzdeki dönem metal gövdeli bir telefon oluşturacak anca bu model beklenildiği gibi Galaxy S5 olmayacak.

Yayınlanan habere göre metal kasa kullanımı Galaxy F serisinde başlayacak. Söz konusu seri Samsung’un en üst kademedeki telefonları konumlandıracağı kategoride olacak.  Son yaşanan gelişmelere göre Samsung, Galaxy F’in Avrupa’da tasarlanan ilk prototipi için Vietnam fabrikalarında hacimli üretime başlanmış durumda.

Galaxy F ve Galaxy S5 arasında donanım anlamında farklılıkların bulunması beklenmiyor. Güney Koreli kaynaklar her iki telefonun aynı da lanse edileceğini ve bu sebeple Galaxy F metal kasalı Galaxy S5 olduğunu öne sürüyor. İkili arasındaki temel fark ise metal kasa olacak. Bunun dışında Qualcomm Snapdragon 800 ve yeni nesil 64-bit destekli Exynos işlemci, 16MP OIS teknolojili arka kamera, 3 ya da 4GB RAM, 5.2-inç boyutunda 2K çözünürlüğüne (2.560 × 1.440p) ekran, Android 4.4 ve TouchWiz 5, Galaxy S5 ve Galaxy F modellerinde yer alacak ortak özellikler olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder





Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Bysamo12 | Oyun,Program,Sinema Ve Daha Fazlası - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..