Ana Sayfa » » CCleaner Pc Temizleme Programı

CCleaner Pc Temizleme Programı

Yazar Unknown on 10 Mart 2013 Pazar | 03:46





Açılımı Crap Cleaner olan CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu ücretsiz program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.
"Cleaner" isimli sekme bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silmenize yardımcı olan temizlik bölümü. İki alt bölümden oluşan temizleme bölümünde Windows ve Uygulamalar isimli iki bölüm ile karşılaşıyorsunuz. İlk bölüm "Windows" işletim sisteminizin özellikleri ve ona bağlantılı olan yazılımlarla (Internet Explorer, Windows Explorer) ilgili temizlik seçeneklerini belirleyebildiğiniz bölüm.
İkinci bölüm "Uygulamalar" ise bilgisayarınızda yüklü olanprogramların (Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome, Adobe Photoshop, Adobe Reader, Microsoft Office, Nero, WinRAR, Media Player, eMule vb.) bilgisayarınızda bıraktığı kalıntıları ve yarattığı çöp dosyaları temizlemenize yardımcı oluyor.
Bilgisayarınızdaki işletim sistemi ve yazılım temizliğini gerçekleştirdikten sonra Kayıt Defteri (Registry) bölümünüzdekibütünlüğü sağlayarak sisteminizin performansınızı daha da arttırabilirsiniz. Kayıt Defteri bölümünde DLL Dosyaları, ActiveX ve Class Sorunları, Kullanılmayan Dosya Uzantıları, Yükleyiciler, Yardım Dosyaları vb. seçenekler ile işletim sisteminizdeki sorunları tarayabilir ve bunları CCleaner'a çözdürebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder





Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Bysamo12 | Oyun,Program,Sinema Ve Daha Fazlası - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..