Ana Sayfa » » Burak Yılmaz İçin Çılgın Teklif!

Burak Yılmaz İçin Çılgın Teklif!

Yazar Unknown on 28 Mart 2013 Perşembe | 05:33



Galatasaray'a sezon başında transfer olan ve son yıllardaki çıkışını sürdürerek sarı kırmızılı ekipte de bu performansını artıran Burak Yılmaz'ın adı gün aşırı yeni bir Avrupa deviyle anılıyor.

İngiltere basınında yer alan büyük iddiaya göre Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Burak Yılmaz için oldukça büyük bir teklif hazırladığı yönünde.

Rus iş adamı Roman Abramovich'in Galatasaray'ın yıldız oyuncu için 25 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtiliyor. Radamel Falcao ve Edinson Cavani gibi isimlerle anılan Chelsea'de Abramovich'in gizli hedefi olarak gösterilen Burak Yılmaz için mavi-beyazlı takım sezon sonunda teklifte bulunacağı ifade edildi.

Haberde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Burak Yılmaz için 40 milyon euro fiyat biçtiği ancak Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi iki büyük ismi kadrosuna katarak oldukça yüklü paraları elden çıkaran sarı-kırmızılı takımın başkanının, Burak'ın da istemesi halinde 25 milyon euroluk teklifi geri çevirmeyeceği ifade edildi.


kaynak: iddaalıhaber

0 yorum:

Yorum Gönder





Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Bysamo12 | Oyun,Program,Sinema Ve Daha Fazlası - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..